Denny Caknan - Los Dol

Los Dol


Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne
Kabarmu tandane, Iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Tak gawe los dol blas aku ra rewel
Nyanding sliramu sing angel di setel
Tutuk tutuk no chatingan karo wong liyo
Rapopo, aku ra gelo,

Kok tutup tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne
Kabarmu tandane, Iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Kok tutup tutupi, nomere mbok ganti
Firasat ati angel di apusi
Senajan mbok ganti tukang las
Bakul sayur lan tukang gas
Titeni, bakale ngerti

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokno
Kabarmu tandane, Iku ora rindu,

Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an
Cek paket datane, yen entek tak tukokne
Tenan dik elingo yen mantan nakokne
Kabarmu tandane, Iku ora rindu,
nanging kangen kringet bareng awakmu

Related Posts

Subscribe Our Newsletter