GuyonWaton - Ajur Mumur

Ajur Mumur


uwes tak sadari aku ra sempurno
nanging atimu kuwi luweh olo
atos omonganmu nglarani atiku
wes tak turuti kekarepanmu

terus ngulayani atiku sing suci
ku bertahan tetep tak lakoni
kowe milih kae ngingkari janjimu
aku ngerti cintamu palsu

nangis pilu garing banyu motoku
kelingan esemmu gawe ku bertahan
nanging perih merelakan cinta ini
ajur mumur uripku
nyanding karo sliramu

terus ngulayani atiku sing suci
ku bertahan tetep tak lakoni
kowe milih kae ngingkari janjimu
aku ngerti cintamu palsu

luputku mileh kowe
nyesel nemokke kowe
wes rabutuh sayangmu
tak cobo ngilangke roso

Related Posts

Subscribe Our Newsletter