25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Ilux ID - Kebangeten Caramu Chord

Chord Ilux ID - Kebangeten Caramu

([Intro]
G Am D G
Bm Em C D G


  G                    Am
kudu.. tak gowo neng endi..
      D                     G
loro ati iki raiso tak tambani..
   Bm              Em
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         Am
rabakal mbukak atimu..
  C           D         G
sio sio kabeh perjuanganku..


[Chorus]
               C                 D
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
              Bm                     Em
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
              Am                D
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                  G                     G7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

               C                     D
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
              Bm                     Em
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                Am                 D
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              G
yen kowe nyandeng de'e..


[Int.]
C D Bm Em Am D G

  G                    Am
kudu.. tak gowo neng endi..
      D                     G
loro ati iki raiso tak tambani..
   Bm              Em
sambate atiku percuma nggo awakmu..
         Am
rabakal mbukak atimu..
  C           D         G
sio sio kabeh perjuanganku..


[Chorus]
               C                 D
kebangeten caramu.. ngelarani atiku..
              Bm                     Em
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
              Am                D
opo ngene caramu.. ngelarani atiku
                  G                     G7
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

               C                     D
kebangeten caramu.. nggawe rusak uripku..
              Bm                     Em
nyapo saiki kowe.. gandeng karo koncoku..
                Am                 D
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              G
yen kowe nyandeng de'e..
                Am                 D
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              G
yen kowe nyandeng de'e..
                Am                 D
kapan lali critane.. kapan lali rupane
              C
yen kowe nyandeng de'e..
   D          G
hu uuu.. nyandeng de'e..
Related Posts

Related Posts