Lirik lagu Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji

Lyrics Happy Asmara - Tugu Jam Medot Janji

Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Mas kowe sing tak sayang
Dudu liane yo mung karo kowe
Kabeh wis tak lakoni
Kabeh wes tak turuti
Yomung siji jaluk pangertimu

Ning tugu jam kowe ngucap janji
Bakal ngancani urip lan matiku
Nanging kowe mblenjani 
Gawe loro ning ati
Medot janji demi wedok kuwi

Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Kowe sing tak wanti 
Malah mblenjani 
Jare arep ngancani
Dadane ngapusi

Ning tugu jam kowe ngucap janji
Bakal ngancani urip lan matiku
Nanging kowe mblenjani 
Gawe loro ning ati
Medot janji demi wedok kuwi

Opo mergo aku wong ra duwe
Mung isone gawe kowe kere
Tapi catet siji ngendikane gusti
Bondo dunyo ra di gowo mati

Bondo dunyo ra di gowo mati
Bondo dunyo...
Ra di gowo mati

Related Posts

Subscribe Our Newsletter