Lirik Lagu Hendra Kumbara - Embuh Lyrics

Lyrics Hendra Kumbara - Embuh

saben ketemu koe
ra iso tak critakke
rasane embuh
arep ngomong rak metu
ilat dadakan kaku
tak pikir jeru nganti ra iso turu

saben cedak awakmu
mung iso ngguya ngguyu
rasane embuh
arep nembung rak wani
mung tak pendam neng ati
yen wayah wengi tansah kegowo mimpi

wes pirang pirang tahun mung tak pendem roso iki
wes nganti ora ketung nggonku arep ngucapake
nanging nganti seprene durong dadi gawe
arep ngomong aku tresno koe

Related Posts

Subscribe Our Newsletter