Lirik Lagu Ilux ID - Kebangeten Caramu Lyrics

Lyrics Ilux ID - Kebangeten Caramu

kudu tak gowo neng endi
loro ati iki raiso tak tambani
sambate atiku percuma nggo awakmu
ra bakal bukak atimu
sio sio kabeh perjuanganku

kebangeten caramu ngelarani atiku
nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
opo ngene caramu ngelarani atiku
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

kebangeten caramu gawe rusak uripku
nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
kapan lali critane, kapan lali rupane
yen kowe nyandeng de’e

kudu tak gowo neng endi
loro ati iki raiso tak tambani
sambate atiku percuma nggo awakmu
ra bakal bukak atimu
sio sio kabeh perjuanganku

kebangeten caramu ngelarani atiku
nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
opo ngene caramu ngelarani atiku
seng wes kadung tenanan sayang karo awakmu

kebangeten caramu gawe rusak uripku
nyapo saiki kowe gandeng karo koncoku
kapan lali critane, kapan lali rupane
yen kowe nyandeng de’e

kapan lali critane, kapan lali rupane
yen kowe nyandeng de’e
kapan lali critane, kapan lali rupane
yen kowe nyandeng de’e, nyandeng de’e

Related Posts

Subscribe Our Newsletter