25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru

Kunci Gitar Elsa Safira - Ojo Dipikir Jeru Chord Lyrics

(Intro)
F  G  Em G Am
F  G
C G Am Em
F C Dm G


        C
rasah patah hati..
        Am
mergo dihianati..
        F
lalekne seng uwes pergi..
                 G
liyo dino bakal oleh ganti..

        C
ojo dipikir jeru..
            Am
mergo cidro cintamu..
            F
jodo mengko ketemu..
               G
slow wae loske urepmu..

       Dm         Am
yen pancen uwes dalane
     G               C
lilakne perpisahan karo de'e
     Dm          Am
lalekne perihnya cinta
       G
tinggalne kabeh luka..


(Chorus)
        C
seng mbiyen yowes mbiyen
    G
ojo dipikir jeru
      Am
rasah di eleng-eleng
         Em
seng nglarani atimu
F
mending golek liyane
    C
lhosne pikirmu
 Dm
abot di selehne
        G               C
tinggal ngopi karo kancane..

        C
seng mbiyen yowes mbiyen
    G
ojo dipikir jeru
      Am
rasah di eleng-eleng
         Em
seng nglarani atimu
F
mending golek liyane
    C
lhosne pikirmu
 Dm
abot di selehne
        G              (C)
tinggal ngopi karo kancane..


(Int.)
C Am Dm G
Em Am Dm G C


        C
rasah patah hati..
        Am
mergo dihianati..
        F
lalekne seng uwes pergi..
                 G
liyo dino bakal oleh ganti..

        C
ojo dipikir jeru..
            Am
mergo cidro cintamu..
            F
jodo mengko ketemu..
               G
slow wae loske urepmu..

       Dm         Am
yen pancen uwes dalane
     G               C
lilakne perpisahan karo de'e
     Dm          Am
lalekne perihnya cinta
       G
tinggalne kabeh luka..


(Chorus)
        C
seng mbiyen yowes mbiyen
    G
ojo dipikir jeru
      Am
rasah di eleng-eleng
         Em
seng nglarani atimu
F
mending golek liyane
    C
lhosne pikirmu
 Dm
abot di selehne
        G               C
tinggal ngopi karo kancane..

        C
seng mbiyen yowes mbiyen
    G
ojo dipikir jeru
      Am
rasah di eleng-eleng
         Em
seng nglarani atimu
F
mending golek liyane
    C
lhosne pikirmu
 Dm
abot di selehne
        G              (C)
tinggal ngopi karo kancane..

        C
seng mbiyen yowes mbiyen 
      G
ben dadi masalalu
  Am                   Em
dilalekne wae seng nglarani atimu
   F                  C
trimo mikir de'e mbok golek liane
  Dm
jodo ra kijolan 
      G            (C)
slow ae mesti ono dalan


(Outro)
C F G Em
Am F G  C
Related Posts

Related Posts