Happy Asmara feat. Dwi Putra - Ra Bakal Keganti Chord Lyrics

Kunci Gitar Happy Asmara feat. Dwi Putra - Ra Bakal Keganti

Capo di fret 4

C G Am Em
F C Dm G C


C   G           Am
semilir angin wengi..
    Em           F        Em
nggugah roso.. kangene atiku
       Dm           G
soyo jeru ning sliramu..

C   G         Am
aku dewean.. ono kene..
     Em          F
sing bakal ngenteni balimu..
 Dm             G
ono ning sandingku..

F                 Em
 tak jaluk gedene sabarmu
F                  G
 ikhlas ngenteni tekaku..


                   F
mbok gandeng tanganku..
              G
mbok elus pipiku..
           Em
sak kuate ati..
                    A
kowe ngungkapke tresno..

                    Dm
yo mung kanggo kang mas..
                   G
wong sing tak kangeni..
                C
awan lan rino wengi..

C            G
tresno tulus ing ati
    Am         Em
ora bakal biso keganti
         F              G
yo mung sliramu.. mung sliramu..
         C
lintange ati..


F G Am Em
F  Fm  C
F  G  C


C   G           Am
semilir angin wengi..
    Em           F        Em
nggugah roso.. kangene atiku
       Dm           G
soyo jeru ning sliramu..

C   G         Am
aku dewean.. ono kene..
     Em          F
sing bakal ngenteni balimu..
 Dm             G
ono ning sandingku..

F                 Em
 tak jaluk gedene sabarmu
F                  G
 ikhlas ngenteni tekaku..


                   F
mbok gandeng tanganku..
              G
mbok elus pipiku..
           Em
sak kuate ati..
                    A
kowe ngungkapke tresno..

                    Dm
yo mung kanggo kang mas..
                   G
wong sing tak kangeni..
                C
awan lan rino wengi..

C            G
tresno tulus ing ati
    Am         Em
ora bakal biso keganti
         F              G
yo mung sliramu.. mung sliramu..
         C
lintange ati..
Lihat Lainnya
FONT: