Kunci Gitar Abangireng - Bali Ndeso Chord Lyrics

Chord Abangireng feat. Abah Lala - Bali Ndeso

[Intro]
C..C Dm
Dm -A Dm G C
C..C F
F C G C..

      C
ati seneng pikiranku dadi padhang
        C              Dm
mergo dino iki aku gajian..
       Dm        A         Dm
awak kuru dadi ketok rodo lemu
      G                    C
rupo elek biso dadi malih ayu..

         C
tambah bungah mengko sore bali ndeso
            C                 Dm
ning purworejo aku tilik wong tuwo..
          Dm           A          Dm
kangen simbah kangen bapak kangen simbok
         G                     C
wes ra sabar rasane ning njero dodo..

       G             C
purworejo.. tak kangeni..
            G          C
ning purworejo.. aku bali..

[Int.]
C..C F
F C G C..

      C
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          C                      Dm
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         Dm        A            Dm
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          G                           C
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

[Reff]

   F
 pingin.. tak maremke
           C            Am
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          Dm                G
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        G           C
 goleki panganan ndeso..

   F
 geblek.. clorot gembel
        C          Am
 sego panek dawet ireng
        Dm            G
 kue lompong roti bagelen
           G                C
 nek wis mangan ora gelem leren..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

[Musik]
C..C Dm
        Dm -A Dm G C
        C..C F
        F C G C..

      C
ati tenang tiket sepur wes nang tangan
          C                      Dm
ning stasiun mesam mesem turut dalan..
         Dm        A            Dm
sopo ngerti ketemu konco facebookan
          G                           C
tak jak medang ben tambah guyup ing paran..

[Reff]

   F
 pingin.. tak maremke
           C            Am
 yen sesuk wis tekan ndeso..
          Dm                G
 mubeng-mubeng kutho purworejo
        G           C
 goleki panganan ndeso..

   F
 geblek.. clorot gembel
        C          Am
 sego panek dawet ireng
        Dm            G
 kue lompong roti bagelen
           G                C
 nek wis mangan ora gelem leren..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..
        G             C
 purworejo.. tak kangeni..
             G          C
 ning purworejo.. aku bali..

 (fadeout)
Lihat Lainnya
FONT: