25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Agos Kotak feat. Lek Dahlan - Wani Rabi Chord

Chord Agos Kotak feat. Lek Dahlan - Wani Rabi

[Intro]
D G  Em -D C  D


G          D         Em
suwe tenan aku ngenteni..
    Bm     C              G     D
nganti.. petugas KUA uwis ganti..
G           D        Em
pancen jodo akeh dalane..
  Bm       C                 G  D
koyo.. ceritane aku ketemu kowe..

Am           G
udan grimis ora uwis uwis
          Am
kantongku kosong dompetku mlompong
      G
raiso nongkrong..
Am            G
cocok.. metu omah golek becot
            Am
pas neng prapatan kowe papasan
         D               G
malah njerit.. mbok kiro demit..


[Chorus]
              G
santai sing tenang
    D           Em
aku asli wong lanang..
    D            C
yen mung trimo garangan
                D
tak tendang glempang..
              G
penting jo sambat..
       D        Em
mengko bibaran ijab..
    D               C
yen mung trimo ping papat
          D                  G
aku sih kuat.. kon angkat angkat..


[Int.]
G D Em Bm C  G D
G A D G D


Am           G
udan grimis ora uwis uwis
          Am
kantongku kosong dompetku mlompong
      G
raiso nongkrong..
Am            G
cocok.. metu omah golek becot
            Am
pas neng prapatan kowe papasan
         D               G
malah njerit.. mbok kiro demit..


[Chorus]
              G
santai sing tenang
    D           Em
aku asli wong lanang..
    D            C
yen mung trimo garangan
                D
tak tendang glempang..
              G
penting jo sambat..
       D        Em
mengko bibaran ijab..
    D               C
yen mung trimo ping papat
          D
aku sih kuat..

              G
santai sing tenang
    D           Em
aku asli wong lanang..
    D            C
yen mung trimo garangan
                D
tak tendang glempang..
              G
penting jo sambat..
       D        Em
mengko bibaran ijab..
    D               C
yen mung trimo ping papat
          D                  C   D G
aku sih kuat.. kon angkat angkat..
Related Posts

Related Posts