25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Alfi Pradana feat. Naisya Artika Putri - Tresno Sejati Chord Lyrics

Chord Alfi Pradana feat. Naisya Artika Putri - Tresno Sejati

Capo di fret 2

[Intro]
Dm G Em Am
Dm G C F C


           Dm                G
sumunaring suryo.. gawe soyo cetho..
           Em                    Am
roso iki soyo gede.. neng jero dodo..
           Dm                 G
lekase guyonan.. saiki dadi tenan..
                  C         G    Am Dm G
tak rasakke saiki soyo wedi kelangan..

C              Dm
 gegemen siset tanganku..
               G
kanggo tombo kangenmu..
               Em
suntaken kabeh rosomu..
               Am
ben gawe teles atiku..
           Dm
adem dodo iki..
                  G
saben sender neng pundakmu
                       C       C7
ra bakal ke ganti kowe tresnaku..


[Reff]
                F
 ojo gampang percoyo
                 G
 kabar sing gawe loro
               Em
 ngertio neng atiku
             Am
 raono wong lio
          Dm
 aku percoyo kabeh
               G
 ucap lan janjimu
                      C
 yakin wae pasti kita bersatu..


[Musik]
Dm G Em Am
Dm G C F C

              Dm
gegemen siset tanganku..
               G
kanggo tombo kangenmu..
               Em
suntaken kabeh rosomu..
               Am
ben gawe teles atiku..
           Dm
adem dodo iki..
                  G
saben sender neng pundakmu
                       C       C7
ra bakal ke ganti kowe tresnaku..


[Reff]
                F
 ojo gampang percoyo
                 G
 kabar sing gawe loro
               Em
 ngertio neng atiku
             Am
 raono wong lio
          Dm
 aku percoyo kabeh
               G
 ucap lan janjimu
                      C      C7
 yakin wae pasti kita bersatu..

                  F
 wes banget tresnaku
                G
 manteb yo kowe siji
                  Em
 sing bakalan ngancani
          Am
 tekane mati
               Dm
 bebarengan berjuang
                 G
 yen pancen kowe sayang
                       C
 kisah cinta kita tak akan hilang..
                Dm
 yen tresnamu sejati..
 G                      F  C
  wong tuo mesti ngrestui..
Related Posts

Related Posts