25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Andrey Arief - Ratu Ning Atiku Chord

Chord Andrey Arief - Ratu Ning Atiku

Capo di fret 2

[Intro]
F G Em Am
F C G

              C                G
keroso ning dodo, katresnanku iki
             Am              Em
endahe tresnamu tanpo tak nyono..
               F                    C
gumebyar ning ati, yen nyawang sliramu
           F                        G
manise esemmu nggawe bungah ning atiku..

                F         G
ku pengen mabur karo sliramu
                 Em            Am
ngukir katresnan ning langit biru
                F                    C
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Dm               G
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..


[Int.]
F G Am G
F G C

              C                 G
sawangen aku, rungokno sworo atiku
            Am                      Em
opo kowe ra ngrasakke gedhene tresnoku
               F                  C
donyoku sing peteng, saiki wis padang
              F                    G
ngenteni sliramu nyawiji ngisi uripku..

                F         G
ku pengen mabur karo sliramu
                 Em            Am
ngukir katresnan ning langit biru
                F                    C
ning nduwur barengan, mung kowe lan aku
                  Dm               G
mbangun katresnan bareng urip bebrayan..


[Reff]
               C         G
 Gusti bukakno lawang atine
            Am     Em
 nerimo aku opo anane
               F                 C
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Dm                    G
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               C       G
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Am         Em
 ngempet kangenku wis gede tenan
                F              C
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Dm        G     C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..


[Musik]
F G C -G/B Am G
F G


[Reff]
               C         G
 Gusti bukakno lawang atine
            Am     Em
 nerimo aku opo anane
               F                 C
 kabeh tak wenehi kanggo bahagiane
             Dm                    G
 aku janji bakal terus setyo selawase..

               C       G
 aku wis ra nduwe kekuatan
                  Am         Em
 ngempet kangenku wis gede tenan
                F              C
 trimonen tresnoku, dadio pacarku
                Dm        G       C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Dm        G       C
 mugo kowe sing dadi ratu ning atiku..
                Dm        G
 mugo kowe sing dadi ratu ning
    Am-G-F-Em
 atiku..
 Dm         G      (C)
 dadi ratu ning.. atiku..


[Outro]
C F C G-F-Em-Dm
        C
Related Posts

Related Posts