25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Anggun Pramudita - Siji Roso Chord Lyrics

Chord Anggun Pramudita - Siji Roso

Capo di fret 1

(Intro)
Em D Am D Em
Bm  Em  Am  D  G B
Am  Em  Bm D Em
Am Bm Em


             D
kadhung wis sing ono..
Am              Em
 nong ati buru keroso..
                  G
nggawe batin sun kesikso..
Am          Em
 urip tanpo.. riko..

      Am             Em
sun lilakno.. riko menyang..
      Am          B
sun lilakno.. paribasane..
Am     Em
 riko ilang..

               D
kari abot sun rasakno..
Am                      Em
 sampek kangelan sung nglalekno..
                G
siji roso hang sun gowo..
Am                    Em
 yo mung welas kanggo riko..


(Chorus)
             Am
tanpo isun sadari
                   Em
tekan riko koyo nyoto..
               Am
tanpo isun sadari
                         G
kadhung riko yo wis sing ono
                         Am
kadang nggondo kembang wangi
         D         Em
kadang teko noring ngimpi..


(Intro)
Am Em Am B
Am Em


             D
kadhung wis sing ono..
Am              Em
 nong ati buru keroso..
                  G
nggawe batin sun kesikso..
Am          Em
 urip tanpo.. riko..

      Am             Em
sun lilakno.. riko menyang..
         Am       B
sun lilakno.. paribasane..
Am     Em
 riko ilang..

               D
kari abot sun rasakno..
Am                      Em
 sampek kangelan sung nglalekno..
                G
siji roso hang sun gowo..
Am                    Em
 yo mung welas kanggo riko..


(Chorus)
             Am
tanpo isun sadari
                   Em
tekan riko koyo nyoto..
               Am
tanpo isun sadari
                         G
kadhung riko yo wis sing ono
                         Am
kadang nggondo kembang wangi
         D         Em
kadang teko noring ngimpi..

             Am
tanpo isun sadari
                   Em
tekan riko koyo nyoto..
               Am
tanpo isun sadari
                         G
kadhung riko yo wis sing ono
                         Am
kadang nggondo kembang wangi
         D         Em
kadang teko noring ngimpi..


(Outro)
Am D Em
Related Posts

Related Posts