25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Arnilla Putri - Dewe Ora Kuat Chord Lyrics

Chord Arnilla Putri - Dewe Ora Kuat

Capo di fret 3

[Intro]
C  D  G D/F# Em
Am  D  G


       Am            D
opo yo kuat, aku yen dewe
             G
urip tanpo kowe..
          Am               D
seng biasane.. tansah sesandingan
           G
sayang sayangan..
        Am              D
petenge ati.. adoh karo kowe..
                G
wong seng tak tresnani..


[Intro]
Am  D  G  G-Am-G


[Chorus]
             C                  D
mung kerlipe lintang, sorote rembulan
                G
seng biso tak sawang..
        C                D
nambahi kangen.. kangene ati..
             G
wong lagi kasmaran..

        C               D
kuat ra kuat.. aku kudu kuat
               G
wes prei ra sambat..
             C                D
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel..


[Interlude]
C  D  G D/F# Em
Am  D  G


       Am            D
opo yo kuat, aku yen dewe
             G
urip tanpo kowe..
          Am               D
seng biasane.. tansah sesandingan
           G
sayang sayangan..
        Am              D
petenge ati.. adoh karo kowe..
                G
wong seng tak tresnani..


[Intro]
Am  D  G


[Chorus]
             C                  D
mung kerlipe lintang, sorote rembulan
                G
seng biso tak sawang..
        C                D
nambahi kangen.. kangene ati..
             G
kang lagi kasmaran..

        C               D
kuat ra kuat.. aku kudu kuat
               G
wes prei ra sambat..
             C                D
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel..
             C                D
wes ra angel angel.. aku emoh bawel
            G
los prei ra rewel..
Related Posts

Related Posts