25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Aryinda Putri - Matur Suwun Chord

Chord Aryinda Putri - Matur Suwun

Capo di fret 5

[Intro]
C Am F G

      C                   Am
yen kelingan naliko.. bebarengan..
      F                G
susah seneng.. karo sliramu..
      C                      Em
ra kroso netes eluh.. ning pipiku..
     F               G
batinku.. keronto ronto..

Em                   Am
nanging.. cobo tak kuatno..
     Dm                G
yen iki.. wis dadi pilihanmu..


[Reff]
         C                   G
 matur suwun.. wis ngancani aku..
           Am        F           G
 masio sedelo.. sliramu ning urepku..
            C                     G
 senadjan saiki.. wis duweke wong liyo..
           Am  F         G
 ora dadi opo.. aku wis tau..
          C
 nduweni atimu..


[Musik]
C Am F G
Em Am Dm G

      C                   Am
yen kelingan naliko.. bebarengan..
      F                G
susah seneng.. karo sliramu..
      C                      Em
ra kroso netes eluh.. ning pipiku..
     F               G
batinku.. keronto ronto..

Em                   Am
nanging.. cobo tak kuatno..
     Dm                G
yen iki.. wis dadi pilihanmu..


[Reff]
         C                   G
 matur suwun.. wis ngancani aku..
           Am        F           G
 masio sedelo.. sliramu ning urepku..
            C                     G
 senadjan saiki.. wis duweke wong liyo..
           Am  F         G
 ora dadi opo.. aku wis tau..
          C
 nduweni atimu..

         C                   G
 matur suwun.. wis ngancani aku..
           Am        F           G
 masio sedelo.. sliramu ning urepku..
            C                     G
 senadjan saiki.. wis duweke wong liyo..
           Am  F         G
 ora dadi opo.. aku wis tau..
           C
 nduweni atimu..
Related Posts

Related Posts