Kunci Gitar Citra & Risa - Kembang Chord Lyrics

Chord Citra & Risa - Kembang

Capo di fret 5

[Intro]
Am Dm G C
F Dm E


  Am
seumpomo kembang
         Em
sing ono ing pelataran
  Dm
mati alum kepanasan
     F                    E
sing suwe ngenteni derese udan..

  Am
semono atiku
          Em
yen eling kabeh lakonku
    Dm
tak rewangi awan wengi
 F                   E
abote nandang roso kelangan..


[Reff]
      Am            Dm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     G                   C          E
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Am               Dm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       G           C
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

     Dm              G
 sak tenane aku ora lilo
            C      G/B           Am
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Dm            G
 wis tak tompo.. lelakon iki
          C
 nadyan gelo..


[Musik]
Dm G C -G/B Am
F Dm E


  Am
seumpomo kembang
         Em
sing ono ing pelataran
  Dm
mati alum kepanasan
     F                    E
sing suwe ngenteni derese udan..

  Am
semono atiku
          Em
yen eling kabeh lakonku
    Dm
tak rewangi awan wengi
 F                    E
abote nandang roso kelangan..


[Reff]
      Am            Dm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     G                   C          E
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Am               Dm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       G           C
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

      Am            Dm
 nengopo..kowe.. ninggal aku lungo
     G                   C          E
 naliko.. tresno.. klebu jroning atiku..
        Am               Dm
 yen pancen..tresno.. ngopo ninggal loro
       G           C
 nong ati..iki ora ono sing liyo..

     Dm               G
 sak tenane aku ora lilo..
            C      G/B           Am
 yen nganti rasamu kanggo wong liyo
            Dm            G
 wis tak tompo.. lelakon iki
            Am
 nadyan gelo..
Lihat Lainnya
FONT: