25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Dayinta Adisty - Bapak Ibu Chord Lyrics

Chord Dayinta Adisty - Bapak Ibu

[Intro]
C -G/B Am -G
F -Em Dm G C..


C        G/B Am        -G
bapak ibu..  matur nuwun..
    F
pun gelem ngancani
    G
pun gelem ngrumati..
         F         Em
tresnomu ning aku ora tau mati..
        Dm
sabarmu ning aku 
      G
kuate ngungkuli wesi..

            C
sepiro gedhene aku..
C7             F
biso bales tresnomu ibu..
         -Em    Dm
sak landhepe blati..
             G
sak panase geni..
                       C  G
dongamu sing paling mandi..

          C
sepiro abote bapak..
C7               F
kanggo nyukupi kebutuhan..
       -Em  Dm
sak derese udan..
              G
sak gedhene topan..
                    C  C7
njenengan tetep andalan..


[Reff]
        F
 bapak ibu..
 G                C     G/B
  kulo aturaken matur nuwun..
 Am                Dm
  namung siji panjalukku..
 G                   C
  dongamu sing tak suwun..

         F
 ojo sumelang..
 G                   C    G/B
  aku saiki tak sing berjuang..
 Am           Dm
  percoyo anakmu iso..
    G               C
 nyuwun.. pangestunipun..


[Musik]
Gm     Bb         C
 ho.. o wo.. hu uuuu..
Gm   Bb     C
 ho ho.. u u.. uu..
Dm C F G..


            C
sepiro gedhene aku..
C7               F
biso bales tresnomu ibu..
         -Em    Dm
sak landhepe blati..
             G
sak panase geni..
                       C
dongamu sing paling mandi..

  G       C
sepiro abote bapak..
C7               F
kanggo nyukupi kebutuhan..
       -Em  Dm
sak derese udan..
              G
sak gedhene topan..
                     C  C7
njenengan tetep andalan..


[Reff]
        F
 bapak ibu..
 G                C     G/B
  kulo aturaken matur nuwun..
 Am                Dm
  namung siji panjalukku..
 G                   C
  dongamu sing tak suwun..

         F
 ojo sumelang..
 G                   C    G/B
  aku saiki tak sing berjuang
     Am               Dm
 ho uwo.. percoyo anakmu iso..
    G               C  -G/B
 nyuwun.. pangestunipun..
 Am           Dm
  percoyo anakmu iso..
    G               F-Em-Dm-G C
 nyuwun.. pangestunipun..
Related Posts

Related Posts