Kunci Gitar Denny Caknan feat. Happy Asmara - Getun Mburi Chord Lyrics

Chord Denny Caknan feat. Happy Asmara - Getun Mburi

Intro : 
F G Em Am Dm Fm


     C          Bm         Am   Em
prapatan.. kartonyono terkenang
    F          Em
naliko nyawang sepion
    Dm   C       Bm
pas kowe tak tinggal..
    F     Em      F          Am
aku kelingan.. ayeme pengertian
     Dm         G             C  G
kowe mantanku paling ku rindukan..

     C        Em       Am  G
nyadari.. aku ra iso lali..
      F          Em
saben kenangan karo kowe
     Dm      F   G
sing wis tak larani..
    F    Em      F         Am
aku ngakoni.. saiki berantakan..
      Dm     G        C
tanpo kowe.. uripku ambyar..

Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G
 durung ngerti arti
   A
pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti ketangisan..
Dm     G     C
 ora kuat ijenan..


Reff :
          F                   G
  kartonyono.. aku sing medot janji
      Em
  aku sing ngelarani..
     A                    Dm
  saiki.. getun ning.. mburi..
         G
  nyesel ning ati..
         F                  G
  ora nyono.. nyatane terus kangen
           Em
  iseh tresno karo kowe
    A              Dm
  banget.. tak rasake..
        G                   C
  opo kudu.. balikan karo kowe..


Musik : 
C G Am G
F Em Dm G
        hu u hu..uhu..


Dm          G
 mbiyen aku sekarepan..
Em         Am
 kakean panjalukan
Dm          G
 durung ngerti arti
    A
pengertian..
Dm         G
 saben aku kelingan..
Em       Am
 mesti keterusan..
Dm     G     C   E
 ora kuat ijenan..


Reff : [Overtune : Denny Caknan]
    D                        E
 kartonyono ning ngawi medot janjimu
          C#m                      F#
 ambruk cagak ku nuruti angen-angenmu
           Bm
 sak kabehane wes tak turuti
      E
 tapi malah mblenjangi..

   D                     E
 budalo malah tak duduhi dalane..
        C#m                   F#
 metu kono belok kiri lurus wae
               Bm                  E
 rasah nyawang sepionmu seng marai ati
            A
 tambah mbebani..


Outro :
A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A              F#m
getun kuwi ono ning mburi
Bm              E
nyesel uwis tak blenjani
A
janji..

Lihat Lainnya

FONT: