Kunci Gitar Denny Caknan X Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji Chord Lyrics

Chord Denny Caknan X Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji

Intro : 
G D Em D
C  Cm


     G                   C
kowe biyen.. ngomong tresno
        D          G  D 
janji rabakal ngeliyo
         Em
jare pun manteb atimu
          Am       D  C D
bakal ngenteni baliku..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D             G  D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..


Reff :
         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D           G
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G
 nek ra kowe ora wae..


Musik : 
G D Em D
C G Am D
C
hu.. u.. u..
G        Em
hu.. u.. u..


Am              A
aku neng ngawi (aaaa..)
 D
aku nagih janji..

        G         C
siseh wetan kartonyono
      D            G  D
aku pamit bablas lungo
        Em            Am
pandongamu sing tak jaluk
 C             D
aku.. bakal mantuk..

Bm                Em
 rino wengi aku kelebon impenmu
        Am
tangi-tangi pethuk'an bayanganmu 
D
neng pikir iki..

  C                   G
bungah.. ati sing tau nduweni
     Am
bendino tak rasani
     D
sak iki aku bali..


Reff :
         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D           G
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G   D
 nek ra kowe ora wae..

         G
 neng ngawi..
       D           Em
 aku teko nagih janji
        D            C
 kutho iki cen ngangeni
         G          Am
 sliramu tak anti-anti
       D           G
 neng alun-alun ngawi..

 G      D         Em
  roso iki iseh podo
     D          C
 ora ono sing bedo
       G             Am
 madep mantep karo kowe
          D      G
 nek ra kowe ora wae..

Lihat Lainnya

FONT: