Kunci Gitar Didi Kempot - Jenang Glepung Chord Lyrics

ni

Chord Didi Kempot - Jenang Glepung

[Intro]
C G D G D

 
         G
jenang ketan sing mbiyen tak gawakke
           G             D
durung kok incipi kepiye rasane
D
pait opo legi, durung kok incipi
  C                           G    -G7
tekan kene.. lawange malah di kunci..

  C                    G
piye.. nasibe jenangku iki..
              D
tiwas tekan kene ora di rasakke
                  G      G7
rugi tenan leh ku nggawe..


                      C
  ning sawah aku yo macul dewe
                      G
  nandur ketan kanggo kowe
                D             
  setu nganti senen 
            D
  ora tau leren
                G     G7
  saiki aku wes panen..

                      C
  panen pari sing ono wulune
                   G
  yo kuwi ketan arane
                D
  ketan dadi glepung 
                  D
  tak tutu ning lesung
                   G     G7
  kowe lungo aku bingung..


[Intro]
C G Am D G D
 

         G
jenang ketan sing mbiyen tak gawakke
           G               D
durung kok incipi kepiye rasane
D
pait opo legi, durung kok incipi
  C                            G    -G7
tekan kene.. lawangmu malah di kunci..

  C                    G
piye.. nasibe jenangku iki
              D
tiwas tekan kene ora di rasakke
                  G      G7
rugi tenan leh ku nggawe..


                      C
  ning sawah aku yo macul dewe
                   G
  nandur ketan kanggo kowe
                D             
  setu nganti senen
            D
  ora tau leren
                G     G7
  saiki aku wes panen..

                      C
  panen pari sing ono wulune
                   G
  yo kuwi ketan arane
                D
  ketan dadi glepung 
                  D
  tak tutu ning lesung
                   G     G7
  kowe lungo aku bingung..

                      C
  ning sawah aku yo macul dewe
                   G
  nandur ketan kanggo kowe
                D             
  setu nganti senen 
            D
  ora tau leren
                G     G7
  saiki aku wes panen..

                      C
  panen pari sing ono wulune
                   G
  yo kuwi ketan arane
                D
  ketan dadi glepung 
                  D
  tak tutu ning lesung
                   G      
  kowe lungo aku bingung..
                D
  ketan dadi glepung 
                  D
  tak tutu ning lesung
                   G      
  kowe lungo aku bingung..


[Outro]
C D G

Mengenai Saya

Cari Blog Ini

Label

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel