Kunci Gitar Didi Kempot - Mentolo Chord Lyrics

Chord Didi Kempot - Mentolo

[Intro]
C C G
F G F C
C C G
F G F C
C Bb G


C              Em
aku kurang opo nganti kowe tego
F                       G
ninggalke aku tanpo ngrumangsani dosa
Am               Em          Am
aku ora ngiro.. aku ora nyongko..
  F
kebangeten tenan  
          G
ning mburiku kowe ngliyo..

C           Em
salahku opo gek dosaku opo
F                    G
nganti ning aku iki awakmu mentolo..
Am                Em         Am
isih ra ilang.. soko njero moto..
   F
wektu kowe teko 
           G
ngejak nyambung tali tresno..


           C
  ning ngendi..
     G
  janji sing tak gondeli
  F
  opo ra eling 
           G
  sumpah setiamu ndek wingi..

       C
  janjine..
        G
  setyo nganti tekan pati
  F
  nanging nyatane 
         G
  kowe gawe loro ati..

  F
  atiku loro.. 
         C              Am
  nganti tembus ning ndodo..
    F           G       C
  bareng ngerti saiki kowe cidro..


[Intro]
Dm G C
Dm G C
Am F G C
Am F G C G


C              Em
aku kurang opo nganti kowe tego
F                       G
ninggalke aku tanpo ngrumangsani dosa
Am               Em          Am
aku ora ngiro.. aku ora nyongko..
  F
kebangeten tenan  
          G
ning mburiku kowe ngliyo..

C           Em
salahku opo gek dosaku opo
F                    G
nganti ning aku iki awakmu mentolo..
Am                Em         Am
isih ra ilang.. soko njero moto..
   F
wektu kowe teko 
           G
ngejak nyambung tali tresno..


           C
  ning ngendi.. 
        G
  janji sing tak gondeli
  F
  opo ra eling 
           G
  sumpah setiamu ndek wingi..

       C
  janjine..
            G
  setyo nganti tekan pati
  F
  nanging nyatane 
         G
  kowe gawe loro ati..

  F
  atiku loro.. 
         C              Am
  nganti tembus ning ndodo..
    F           G       C
  bareng ngerti saiki kowe cidro..

  F
  atiku loro.. 
         C              Am
  nganti tembus ning ndodo..
    F           G       C
  bareng ngerti saiki kowe cidro..


[Outro]
C