Kunci Gitar Didik Budi - Gunungkidul Duweni Cerito Chord Lyrics

Chord Didik Budi - Gunungkidul Duweni Cerito

(Intro)
C G Am A Dm  G


 C      G         Am
opo.. kowe ra kelingan..
          F                    G
ning kuto iki awakmu ninggalke kenangan..
       Em
seko wetan pantai drini
       Am
seko kulon parangtritis
        F         G           C   G
fikirku tenanan jebule mung lamis..

  C               G        Am
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         F
kelingan jaman semono..
       G
awakmu karo wong liyo..
    Em                   Am
wes ra kurang-kurang aku ngupayakno..
          Dm
nanging akhire bubaran..
     G               C
mung gari cerito.. loro..

  Em                      Am
weling wekasku mbo sepelekno..
     F         D         G
mung mikir awakmu.. karo wong liyo..


(Chorus)
    C          G        Am       A
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 F            Em
aku sing berjuang..
       Dm            G
wong liyo sing mbo sayang..

  C           G
lungamu tanpo pamitan
       Am         A
tekomu ngirim undangan..
    F        Em
wes soyo kelaran..
       Dm     G        C
akhire dadi.. tamu undangan..


(Int.)
F  Em  Dm G C
F G E Am Bb G


  C               G        Am
gunungkidul.. wes dadi cerito..
         F
kelingan jaman semono..
       G
awakmu karo wong liyo..
    Em                   Am
wes ra kurang-kurang aku ngupayakno..
          Dm
nanging akhire bubaran..
     G               C
mung gari cerito.. loro..

  Em                      Am
weling wekasku mbo sepelekno..
     F         D         G
mung mikir awakmu.. karo wong liyo..


(Chorus)
    C          G        Am       A
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 F            Em
aku sing berjuang..
       Dm            G
wong liyo sing mbo sayang..

  C           G
lungamu tanpo pamitan
       Am         A
tekomu ngirim undangan..
    F        Em
wes soyo kelaran..
       Dm     G        C
akhire dadi.. tamu undangan..

    C          G        Am       A
kebangeten awakmu.. rosomu uwes ilang..
 F            Em
aku sing berjuang..
       Dm            G
wong liyo sing mbo sayang..

  C           G
lungamu tanpo pamitan
       Am         A
tekomu ngirim undangan..
    F        Em
wes soyo kelaran..
       Dm     G        C
akhire dadi.. tamu undangan..
    Dm
wes soyo kelaran..
       G               C
akhire dadi.. tamu undangan..
Lihat Lainnya
FONT: