25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Dremban - Gowo Balik Chord Lyrics

Chord Dremban - Gowo Balik

[Intro]
F G Em Am
Dm Fm G


C  G/B            Am        G
a..ku.. ra ngerti dalan pikiranmu..
 F               Em      Dm         G
aku wong sing mbiyen tau mbok sio-sio..
C  G/B             Am         G
a..ku.. ra ngerti karo kekarepanmu..
 F             Em     Dm           G
aku wong sing ora tau mbok anggep ono..

F           G    Em        Am
kowe ra ngerti.. perjuanganku..
           Dm
nglunturke rosoku iki..
         Fm           G   
ngapus kenangan ning ati..


[Reff]
 F    G
 sa..iki aku.. 
     Em          Am
 wes karo wong liyo..
  Dm         Fm
 ati iki wes bahagio..
        G
 kowe balik gowo tresno..

 F       G
 wes.. gowo balik..
   Em             Am
 kenangan sing mbiyen kae..
   Bb         G         C
 kabeh kuwi kudu dilalekne..


[Musik]
C G F G C C-G/B
Am Em F G C


F           G    Em        Am
kowe ra ngerti.. perjuanganku..
           Dm Em F
nglunturke rosoku iki..
D        G
ngapus kenangan ning ati..


[Reff]
 F    G            Em          Am
 sa..iki aku.. wes karo wong liyo..
  Dm         G
 ati iki wes bahagio..
        C            Gm C
 kowe balik gowo tresno..

 F       G
 wes.. gowo balik..
   Em     E       Am
 kenangan sing mbiyen kae..
   Dm         G         C
 kabeh kuwi kudu dilalekne..

 F       G
 wes.. gowo balik..
   Em             Am
 kenangan sing mbiyen kae..
   Dm     -Em
 kabeh kuwi..
   Fm         G        (C)
 kabeh kuwi kudu dilalekne..


[Outro]
C Am Dm Fm G
C
Related Posts

Related Posts