25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Ghea Barbie - Suwun Chord Lyrics

Chord Ghea Barbie - Suwun

(Intro)
F G Em A
Dm G C G


C       G
ademe howo iki 
Am     Em   F          C
marai aku.. kelingan karo kowe
           Dm          G
mbiyen jik gandeng awakmu..

 C        G
opo kowe iseh eling
  Am      Em
karo aku iki..
   Dm           C
mbiyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra etung awan wengi..

          F          C
saiki wes ra koyo mbiyen..
  F        C
kowe karo aku..
    Dm
amergo ora ono restu
  G
teko wong tuamu..


(Chorus)
  F      G         Em
jujur.. aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti..
  F           G         Em
suwun.. aku tau mok sayangi..
  A           Dm
tau mbok cintai..
       G       C
dengan sepenuh hati..


(Int.)
F G Em A Dm G C C7
F G E A -G F  G


C       G
ademe howo iki 
Am     Em   F          C
marai aku.. kelingan karo kowe
           Dm          G
mbiyen jik gandeng awakmu..

 C        G
opo kowe iseh eling
  Am      Em
karo aku iki..
   Dm           C
mbiyen sing tau ngancani
    Dm          G
ra etung awan wengi..

          F          C
saiki wes ra koyo mbiyen..
  F        C
kowe karo aku..
    Dm
amergo ora ono restu
  G
teko wong tuamu..


(Chorus)
  F      G         Em
jujur.. aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti..
  F           G         Em
suwun.. aku tau mok sayangi..
  A           Dm
tau mbok cintai..
       G       C
dengan sepenuh hati..

  F      G         Em
jujur.. aku iseh kangen kowe
  A          Dm
piye kabarmu saiki
    G           C
opo wes oleh ganti..
  F           G         Em
suwun.. aku tau mok sayangi..
  A           Dm
tau mbok cintai..
       G       C
dengan sepenuh hati..
Related Posts

Related Posts