Kunci Gitar Happy Asmara - Kudu Piye Chord Lyrics

Chord Happy Asmara - Kudu Piye

Capo fret 3

C


           F              G
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Em                     Am
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Dm                G
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        C  C7
ora setuju..

               F                    G
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Em                       Am
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Dm               G
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
               C-Dm-Em-Dm C-C-C G..
senajan atiku loro..

  C                G
jujur.. aku iseh sayang..
  Am              Em
kabeh.. mergo kahanan..
  F               C
piye.. aku kudu piye..
 Dm                G
abot.. ninggalke kowe..

 C               G
ajur.. aku ra trimo..
  Am                 Em
kowe.. digowo wong liyo..
     F                 C
sing dipilih karo wong tuwomu..
       Dm                       G
amergo kabeh kuwi mung mergo bondo..

  F                     G
yowis.. nak sing dikarepke..
    Em                       Am
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Dm       Fm           G
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..


           F              G
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Em                     Am
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Dm                G
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        C  C7
ora setuju..

               F                    G
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Em                       Am
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Dm               G
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              C
senajan atiku loro..


F G Em Am Dm G C
F G Em Am Dm  G


 C               G
ajur.. aku ra trimo..
  Am                 Em
kowe.. digowo wong liyo..
     F                 C
sing dipilih karo wong tuwomu..
       Dm                       G
amergo kabeh kuwi mung mergo bondo..

  F                     G
yowis.. nak sing dikarepke..
    Em                       Am
aku tak lungo adoh ninggal kowe..
       Dm       Fm           G
semoga bahagio.. lan kowe mulyo..


           F              G
aku kudu piye.. saiki dalane..
           Em                     Am
aku kudu piye..  mungkin iki takdire..
             Dm                G
pisahan ro kowe.. mergo wong tuamu..
        C  C7
ora setuju..

               F                    G
mending aku ngalah.. mergo ku wis kalah..
              Em                       Am
kalah karo bondo.. sing dijaluk wong tuwo..
               Dm               G
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              C
senajan atiku loro..
              Dm                G
aku wong ra nduwe.. isone mung nrimo..
              C
senajan atiku loro..
Lihat Lainnya
FONT: