Kunci Gitar HENIIKUN BAY - Cukup Uwis Chord Lyrics

Chord HENIIKUN BAY - Cukup Uwis

            Dm    G            C
sayang lilakno.. aku.. pamit lungo..
 F                            G
amergo nandhang loro sing tak roso..
  C            G         Am
kabeh wis tak upoyo ra nemu tombo..
       Dm    F           G
soyo suwe.. aku.. soyo nelongso..


[Reff]
   F              G
 panase kawah merapi..
    Em             Am
 ibarate panasing ati..
   Dm              G
 gugruke pangarepanku..
        F              C
 keno lahar.. praloyo uripku..

           Dm        G            C
remuk ajur mumur.. roso.. ning atiku..
  F                     G
meremo motoku ning ra biso turu..
  C            G            Am
sengit karo sliramu nanging kok rindu..
       Dm        F            G
soyo bingung.. soyo.. ngelu sirahmu..


[Reff]
   F              G
 panase kawah merapi..
    Em             Am
 ibarate panasing ati..
   Dm              G
 gugruke pangarepanku..
        C                 C
 keno lahar.. praloyo uripku..

   F                      G
 kowe wong sing tak tresnani..
        Em                 Am
 tegane kowe mblenjanji janji..
    Dm               G
 janji setyomu ning aku..
        F                C
 kasunyatane.. kuwi mung palsu..


[Musik]
Dm G C Am
Dm G F Fm C


[Reff]
   F              G
 panase kawah merapi..
    Em             Am
 ibarate panasing ati..
   Dm              G
 gugruke pangarepanku..
        C                 C7
 keno lahar.. praloyo uripku..

   F                      G
 kowe wong sing tak tresnani..
        Em                 Am
 tegane kowe mblenjanji janji..
    Dm               G
 janji setyomu ning aku..
        F                C
 kasunyatane.. kuwi mung palsu..

               Dm
mendung kedhut sore iki..
G              C
 pulihno tentreming ati..
Am      Dm      G
 ra kepengen.. aku..
          C
ngene nganti mati..

          Dm
Gusti paringo gerimis..
G                   C      
 kanggo mbasuh nggonku nangis..
Am      Dm      G            C
 cukup uwis.. cukup.. cukup uwis..
Am      Dm      G            C
 cukup uwis.. cukup.. cukup uwis..
Am      Dm      G            F  Fm C
 cukup uwis.. cukup.. cukup uwis..
Lihat Lainnya
FONT: