25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Ilux ID - Nyawang Soko Kene Chord Lyrics

Chord Ilux ID - Nyawang Soko Kene

(Intro)
C F Dm G
Em Am Dm G


C              C
 aku seng loro ati..
C             F
 ambyare roso iki..
F         -C/E   Dm
 bola bali tok larani
                 G
bola bali tok janjeni
              C          G
nanging ora ono.. bukti..

                  C
kowe seng ninggal lungo..
C            F
 wes ora ono roso..
F            -C/E  Dm
 teko mung ngekeki kabar
                   G
we sesok bakal dilamar
               C
undangane wes di..sebar..


(Chorus)
         F         G
kuat kuatno.. ati iki..
            C         G/B   Am
seng urung iso nerimo kahanane..
 A          Dm            G
ndelengke kowe.. neng pelaminan..
         C
loro rasane..

           F         G
iklas iklasno.. ati iki..
            C         G/B   Am
seng urung iso nerimo kahanane..
  A            Dm
kowe ro wong liyo..
        G                 C
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..


(Int.)
F  G  C G/B Am
Dm G C

        
    F         G
nerimo.. takdire..
         C    G/B     Am
aku ro kowe.. dudu jodone..
           Dm          G
wes tak tompo.. opo anane..
               C
kabeh uwes tak iklaske..


(Chorus)
         F         G
kuat kuatno.. ati iki..
            C         G/B   Am
seng urung iso nerimo kahanane..
 A          Dm            G
ndelengke kowe.. neng pelaminan..
         C
loro rasane..

           F         G
iklas iklasno.. ati iki..
            C         G/B   Am
seng urung iso nerimo kahanane..
  A            Dm
kowe ro wong liyo..
        G                 C
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..
  A            Dm
kowe ro wong liyo..
        G                 C
aku tak dewe.. nyawang soko.. kene..
Related Posts

Related Posts