25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Irsa Pertamina - Tatomu Palsu Chord Lyrics

Chord Irsa Pertamina - Tatomu Palsu

[Intro]
Am Em F C
Am Em F -G C
Am Em F C
Am Em F -G C 


        C                F
aku wis ngerti.. aku wis paham..
  G                   C
rasane yen ati.. iseh sayang..
          C          F
kowe sing tau.. ono atiku..
  G                 C
pingin.. pingin ketemu..

        F
aku tresno karo kowe..
       C             Am
ora gampang tak lalekne..
 Dm        G           C
aku kangen ngalem karo kowe..


[Int.]
Am Em G


     Am       Em
 jujuro ko atimu..
      F           C
 opo isih sayang aku..
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F    G    C
 piye kabarmu..

      Am        Em
 tatu gambare waru..
        F           C
 jare biyen kanggo aku..
      Am        Em
 tapi nyatane bedo..
        F      G   C
 tatone kanggo bojomu..


[Intro]
Am Em F C
Am Em F -G C
Am Em F C
Am Em F -G C
 
        
        C                F
aku wis ngerti.. aku wis paham..
  G                   C
rasane yen ati.. iseh sayang..
          C          F
kowe sing tau.. ono atiku..
  G                 C
pingin.. pingin ketemu..

        F
aku tresno karo kowe..
       C             Am
ora gampang tak lalekne..
 Dm        G           C
aku kangen ngalem karo kowe..


[Int.]
Am Em G


     Am       Em
 jujuro ko atimu..
      F           C
 opo isih sayang aku..
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F   -G    C
 piye kabarmu..

      Am        Em
 tatu gambare waru..
        F           C
 jare biyen kanggo aku..
      Am        Em
 tapi nyatane bedo..
        F      -G   C
 rasane sanggup bojomu..

     Am       Em
 jujuro ko atimu..
      F           C
 opo isih sayang aku..
       Am         Em
 wis suwe ora ketemu
 F   -G    C
 piye kabarmu..

      Am        Em
 tatu gambare waru..
        F           C
 jare biyen kanggo aku..
      Am        Em
 tapi nyatane bedo..
        F     -G   C
 tatone kanggo bojomu..
      Am        Em
 tapi nyatane bedo..
        F     -G   C
 tatone kanggo bojomu..
Related Posts

Related Posts