Kunci Gitar Iwan Kurniawan feat. Agsha Ayu - Dolanan Roso Chord Lyrics

Chord Iwan Kurniawan feat. Agsha Ayu - Dolanan Roso

[Intro]
C Em Dm G C


C                Em
 nalikane eluhku netes ning tangane..
F                        C
 nggrantes atiku nganti seprene suene..
C                     Em
 aku ra ngiro bakal kongene akhire..
       F
remuk ajur kahanan 
   G             C -C7
mergo tok tinggalne..

C                   Em
 sakiki aku sadar kepiye karepe..
F                        C
 rosoku mung tok idak sakkarepe dewe..
C                   Em
 rumangsane aku iki dolanane..
           F
sing wes bosen tok guang 
   G              C
banjur tok tinggalne..


[Interlude]
Dm G C


       Dm
 saiki aku..
      G                     C      C7
 wes ora iso percoyo marang sliramu..
       Dm
 wes cukup..
       G
 lehmu dolanan batinku nganti
   C
 kongene rasane..
  Am                        Dm
 aku mung ibarat koyo batre ABC..
           G                    C
 yen entek setrume banjur tok lalekke..


[Intro]
Dm G C G/B Am A
Dm G C C7


    Dm          G
kangmas.. sepurane aku
                C  
raiso ngancani uripmu..
 Am                          Dm
aku sadar iki mung gawe tatu atimu..
        G                         C
cukop semene wae nggonmu ngarepke aku..

  Dm           G
kangmas.. sliramu
                     C
mung dadi pelampiasanku..
  Am                    Dm
sepurane ora iso nepati janjiku..
    G                    C
mungkin takdire raiso bersatu..


       Dm
 saiki aku..
      G                     C      C7
 wes ora iso percoyo marang sliramu..
       Dm
 wes cukup..
       G
 lehmu dolanan batinku nganti
   C
 kongene rasane..
  Am                        Dm
 aku mung ibarat koyo batre ABC..
           G                    C    C Em
 yen entek setrume banjur tok lalekke..
  Am                        Dm
 aku ming ibarat koyo batre ABC..
           G                    C
 yen entek setrume banjur tok lalekke..
Lihat Lainnya
FONT: