Kunci Gitar James AP - Tak Titipno Kowe Chord Lyrics

Chord James AP - Tak Titipno Kowe

[Intro]
C G/B Am  F  C
C G/B Am
F G C


 C         G/B       Am
ibarate waktu bisa diputar
 F                   G
aku emoh dadi sahabatmu..
     Em
sing mung dadi tempate
  Am
tangis lan curhatmu..
      F         G           C
ra pernah ono welas ning atimu..

 C              G/B      Am
aku yo pengen ngrasake koyo liyane..
   F                        G
nduwe uwong sing nyemangati uripe..
  Em                         Am
nanging sawangen aku.. sing njogo awakmu..
    F          G             C
jodohe uwong liyo sing tak jamu..


[Chorus]
      F                       C
tak titipno kowe sing tak welasi..
         F                        C
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    F                   C
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Am                     G
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..


[Interlude]
F  C  F  Am
F G Em A F G C


 C              G/B      Am
aku yo pengen ngrasake koyo liyane..
   F                        G
nduwe uwong sing nyemangati uripe..
  Em                         Am
nanging sawangen aku.. sing njogo awakmu..
    F          G             C
jodohe uwong liyo sing tak jamu..


[Chorus]
      F                       C
tak titipno kowe sing tak welasi..
         F                        C
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    F                   C
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Am                     G
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..

      F                       C
tak titipno kowe sing tak welasi..
         F                        C
nopo cah'e sing mok pilih lan sayangi..
    F                   C
ra usah mikirno aku.. luruso dalanmu..
        Am                     G            C
ben tak sawang ko kene karo ndungake awakmu..