Kunci Gitar Jihan Audy - Ijenan Wae Chord Lyrics

Chord Jihan Audy - Ijenan Wae

[Intro]
F G Em A
Dm G C


C         G/B       Am
kowe seng wes tau ono
      G         F
neng njero fikirku
 Em            Dm       G
ono neng njero lubuk atiku..

C   G/B           Am
ora tak anggep mantan
   G       F        Em      Dm   G
mergo aku esih.. ra iso kelangan..

F   G      Am      Gm  C    F
kelangan kowe.. saiki aku mangan dewe
   Em           Dm
mlaku dewe.. ngopo-ngopo..
    G         C   Gm C
wis ra karo kowe..


[Chorus]
  F         G
saiki wes dewe dewe
   Em           Am
numpak motor ijenan wae
   Dm             G         C  Gm C
mlaku mlaku.. wes ra karo kowe..

 F        G
uripku saiki sepi 
    Em         Am
wes raono seng ngancani
   Dm          G         C  G
mergo dewe wes ra dadi siji..

C         G/B       Am
kowe seng wes tau ono
      G         F
neng njero fikirku
 Em            Dm       G
ono neng njero lubuk atiku..

C   G/B           Am
ora tak anggep mantan
   G       F        Em      Dm   G
mergo aku esih.. ra iso kelangan..

Am  Em     Am      G        F
kelangan kowe.. saiki aku mangan dewe
   Em           Dm
mlaku dewe.. ngopo-ngopo..
    G            C  C7
wis ra karo.. kowe..


[Chorus]
  F         G
saiki wes dewe dewe
   Em           Am
numpak motor ijenan wae
   Dm             G         C
mlaku mlaku.. wes ra karo kowe..

 F        G
uripku saiki sepi 
    Em         Am
wes raono seng ngancani
   Dm          G         C
mergo dewe wes ra dadi siji..

C      G/B
aku saiki sepi..
   Am            Gm C
raono seng ngancani..
F         Em
mlakune dewe-dewe..
Dm           G        C C7
numpak motor ijenan wae..


[Chorus]
  F         G
saiki wes dewe dewe
   Em           Am
numpak motor ijenan wae
   Dm             G         C
mlaku mlaku.. wes ra karo kowe..

 F        G
uripku saiki sepi 
    Em         Am
wes raono seng ngancani
   Dm          G       C
mergo dewe wes ra dadi siji..

C      G/B
aku saiki sepi..
   Am            Gm C
raono seng ngancani..
F         Em
mlakune dewe-dewe..
Dm           G        C
numpak motor ijenan wae..