25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Jihan Audy - Loro Ati Chord Lyrics

Chord Jihan Audy - Loro Ati

Capo di fret 2

[Intro]
C D Bm Em
C D G


  G              D     Em   Bm
jumeneng neng njero.. atiku iki..
   C            D              G
yo mung sliramu sing.. tak tresnani..
  G         D     Em           Bm
senajan to akeh gudho.. marang aku..
  C            D             G
tetep tresnomu sing.. tak gondeli..

  G        D        Em         Bm
mugo wae salah.. mripat.. loro iki..
  C       D          G
mugo wae iku.. duduk kowe..
    G           D      Em           Bm
lungguh jejer sesan..dingan neng ngarepku..
   C           D         G
bercumbu mesra karo wong liyo..

     C             D
neng bantaran kali mediun
  Bm         Em
kowe janji karo aku
   C          D           G
janji setio.. sumpah neng ati..

 C            D
ora bakal ono wong liyo
  Bm           Em
cukup aku.. yo mung aku
 C            D       G
urip bareng.. sampek mati..


         C    D         Bm       Em
kok tego mentolo.. kowe kang mas..
         C    D             G
kok tego mentolo.. nglarani aku..
       C          D
kurang opo.. kang mas..
       Bm     Em
kurang opo.. aku..
         C    D             G
kok tego mentolo.. nglarani aku..

  G       D      Em       Bm
loro ati iki.. loro.. pancen loro..
  C            D            G
sumendal perih neng.. njero dodo..
 G           D       Em        Bm
ora nyongko ora.. ngiro.. kok gampangne..
    C        D       G
yen bakale koyok.. ngene..


         C    D         Bm       Em
kok tego mentolo.. kowe kang mas..
         C    D             G
kok tego mentolo.. nglarani aku..
       C          D
kurang opo.. kang mas..
       Bm     Em
kurang opo.. aku..
         C    D             G
kok tego mentolo.. nglarani aku..

         C    D         Bm       Em
kok tego mentolo.. kowe kang mas..
         C    D             G
kok tego mentolo.. nglarani aku..
       C          D
kurang opo.. kang mas..
       Bm     Em
kurang opo.. aku..
         C    D              G
kok tego mentolo... nglarani aku..
Related Posts

Related Posts