25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Jihan Audy - Nyonggo Tresno Chord Lyrics

Chord Jihan Audy - Nyonggo Tresno

[Intro]
C..Am..F G C..-A
Dm..Em..F G C..


C           Em       Am        Em
kembang melati.. ono pinggir segoro..
  F            C           G
kowe ngucap janji.. jarene tresno..
C        Em         Am         Em
piye dadine.. malah kok tambah ngene..
 F             C          G
aku mok tinggalke.. tanpo pamit 
        C
raono kabare...


[Int.]
Dm..E..F G C..C-C#m


Dm                       Em
 aku mok omongi.. jare sehidup semati..
  F           G         C
malah kowe ngucap ora bakal lali..
Dm                    Em
 malah jarene.. kowe arep nglamar aku..
  F         G     C
jebule gawe gelo atiku..


[Reff]
      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
          F        C
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi..

      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno..
           C
 marang sliramu..
     F      G   C
 tak songgo tresnoku..


[Musik]
C Em Am Em
F Fm C..C-A
Dm..Em..F G C..


C           Em       Am        Em
kembang melati.. ono pinggir segoro..
  F            C           G
kowe ngucap janji.. jarene tresno..
C        Em         Am         Em
piye dadine.. malah kok tambah ngene..
 F             C          G
aku mok tinggalke.. tanpo pamit 
        C
raono kabare...


[Int.]
Dm Em  F G C 


Dm                       Em
 aku mok omongi.. jare sehidup semati..
  F           G         C
malah kowe ngucap ora bakal lali..
Dm                    Em
 malah jarene.. kowe arep nglamar aku..
  F         G     C
jebule gawe gelo atiku..


[Reff]
      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
          F        C
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi..

      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno..
           C
 marang sliramu..

      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
          F            C
 sak bendino aku mikir sliramu..
         Dm         G
 nganti ora weruh wayah
          C
 rino lan wengi..

      Am       Em
 nyonggo.. tresno..
         F              C
 snajan atiku wes mok gawe loro..
          Dm           G
 nanging aku tetep tresno..
           C
 marang sliramu..

     F      G   C
 tak songgo tresnoku..
     F      G   C
 tak songgo tresnoku..
     F      G   C
 tak songgo tresnoku..
     F      G   C
 tak songgo tresnoku..
Related Posts

Related Posts