25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Katon Wibi 'S - Kali Kuto Dadi Saksi Chord Lyrics

Chord Katon Wibi 'S - Kali Kuto Dadi Saksi

F   G           Em
kali kuto.. batang, kendal..
Am      Dm      G             C
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..


(Intro)
Dm G Em Am
Dm F Fm


    C         Bm          Am    A
tak sawang.. esemu.. ning foto hpku..
      Dm      F             G
saben aku.. kelingan.. sliramu..


(Intro)
Dm F G


    C       Bm       Am       A
wes suwe.. aku.. rak krungu kabarmu..
       Dm        F       G
tenan aku rindu.. pengen ketemu..

Em                      Am
jare.. sliramu tulang rusukku..
Em                  Am  A
janji ora ninggalke aku..
          F          Fm
ning nyatane kabeh semu..
   G
sliramu ninggal aku..


(Chorus)
       F    G          Em
kali kuto.. batang, kendal..
Am      Dm      G             C
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          F       G           Em
cukup semene.. anggonku ngenteni..
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..


(Int.)
F  Em  Am Dm G C
F  Em  Am Dm  F  G


Em                      Am
jare.. sliramu tulang rusukku..
Em                  Am  A
janji ora ninggalke aku..
          F          Fm
ning nyatane kabeh semu..
   G
sliramu ninggal aku..


(Chorus)
       F    G          Em
kali kuto.. batang, kendal..
Am      Dm      G             C
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          F       G           Em
cukup semene.. anggonku ngenteni..
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..

       F    G          Em
kali kuto.. batang, kendal..
Am      Dm      G             C
dadi saksi.. sliramu sing ninggal..
          F       G           Em
cukup semene.. anggonku ngenteni..
Am            Dm         G       C
pirang-pirang sasi.. rakeno di hubungi..
         Dm      G               C
tiwas di enteni.. untune ilang siji..


(Outro)
Dm G Em Am Dm G C
Related Posts

Related Posts