25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Koplo Again - Perbatasan Ninggal Janji Chord Lyrics

Chord Koplo Again - Perbatasan Ninggal Janji

[Intro]
Dm F C Am
Dm Em F G


        C
ning perbatasan kene..
             Am
kowe lan aku jalin tresno..
              Dm             G
janji rabakal ono tresno.. liyo..
               C           G
sing gawe gelo jroning dodo..

       C
dudu baguse rupamu..
               F
dudu mergo wis mapan uripmu..
          -Em    Dm
nanging janji janjimu kui..
     G                     C
sing wis gawe mantep ing.. ati..

               Dm
nanging ora ngiro..
                 F
nanging ora nyongko..
           C               Am
aku kok apusi.. aku ko larani..
           Dm                  Em
tegane awakmu.. blenjanji janjimu..
              F
aku yang bertahan..
                 G
malah kau tinggalkan..

        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah..
    Em
 janji.. ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 C
 bukti ninggalke janji..


[Intro]
C Am Dm G
Em Am Dm G C G


       C
dudu baguse rupamu..
               F
dudu mergo wis mapan uripmu..
          -Em    Dm
nanging janji janjimu kui..
     G                     C
sing wis gawe mantep ing.. ati..

               Dm
nanging ora ngiro..
                 F
nanging ora nyongko..
           C               Am
aku kok apusi.. aku ko larani..
           Dm                  Em
tegane awakmu.. blenjanji janjimu..
              F
aku yang bertahan..
                 G
malah kau tinggalkan..

        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah..
    Em
 janji.. ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 C
 bukti ninggalke janji..

        C
 perbatasan jawa tengah
           Am
 sing gawe atiku bubrah
           Dm
 mergo tresnaku lan tresnamu
            G
 wis ning ambang pisah..
    Em
 janji.. ngucap janji
        Am
 tegane kowe blenjani
        Dm                 G
 perbatasan jawa tengah o oo..
                 C
 bukti ninggalke janji..


[Outro]
Dm G C
Related Posts

Related Posts