Kunci Gitar Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu Chord

Chord Loro Ati Official - L.D.R Layang Dungo Restu

[Intro]
Am  Em  G  Am
G  Am  G Em Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
     G                       Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
   Am                    Em
snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke..
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                   Am
donga'no aku karo restumu..
G                      Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..


[Chorus]
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

[Int]
Am Em G Am
Am Em G Am
Em Am Em Am

Am                      Em
tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
     G                       Am
soyo ngampet gede roso katresnanku..
   Am                    Em
snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke..
         G           Em       Am
tunggulahku dan jaga hatimu untukku..

Em                   Am
donga'no aku karo restumu..
G                      Am
sabar ngenteni tekan baliku..
Em                    Am
tak jogo roso kanggo awakmu..
  G        Em        Am
semoga dirimu juga begitu..


[Chorus]
       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..

       Am            G
roso sayang iki ra biso lali
          F              Am
nganti mbesok tekaning mati..
        Am              G
janji tulus ra mung ono ing lathi
         F             Am
mantep roso lan jiwo rogo iki

         Am              G
tak titipke layang kangenku iki
       F          Am
mugo biso nambahi ati..
        Am             G
panyuwunku siji kanggo awakmu
        F            Am
njogo roso lan katresnanku..
Lihat Lainnya
FONT: