Kunci Gitar Makjenggirat - Oleh Ganti Chord

Chord Makjenggirat - Oleh Ganti

[Intro]
C D Bm Em
Am B Em
C D Bm Em
Am D

[Verse]
    G           C
esemmu nggawe bungah atiku
D                   G
 nambani ati sing tau jeru
C   D   Bm         Em         Am
 tekamu ngilangi kabeh roso loroku
C               D
 loro sing ra kiro-kiro

G                    C
 saben wayah wengi kelingan parasmu
D                           G
 ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku
C     D     Bm     Em        C
 bebarengan kowe lan aku sesandingan
  Am             D     G
sesandingan ning pelaminan

Bm                      E
 kelingan loro sing tak rasakke
Am    D            G
 isih mbekas tekan seprene
C            G
 saiki Gusti paring dalane
        Am
nemokke aku ro kowe
  C                  D  D-D C-C-D
akhire aku oleh gantine

[Chorus]
        C      D      Bm
 tulung ojo mbaleni loro
          Em       Am
 sing tau tak rasakke mbiyen
   B           E
 mugo iki sing tenanan
         C       D       Bm       Em
 wis tak percayakke sakjroning ati
     Am            D             G
 ojo lungo janji bakal tak gemateni

[Musik]
C D G F#m Em E
Am C D
    tarik sis semongko!

G                    C
 saben wayah wengi kelingan parasmu 
                  makjenggirat jos.
D                           G
 ra kebayang tenan yen kowe dadi jodoku
C     D     Bm     Em        C
 bebarengan kowe lan aku sesandingan
  Am             D     G
sesandingan ning pelaminan

Bm                      E
 kelingan loro sing tak rasakke
Am    D            G
 isih mbekas tekan seprene
C            G
 saiki Gusti paring dalane
        Am
nemokke aku ro kowe
  C                  D
akhire aku oleh gantine

[Chorus]
        C      D      Bm
 tulung ojo mbaleni loro
          Em       Am
 sing tau tak rasakke mbiyen
   B           E
 mugo iki sing tenanan
         C       D       Bm       Em
 wis tak percayakke sakjroning ati
     Am            D             G
 ojo lungo janji bakal tak gemateni

        C      D      Bm
 tulung ojo mbaleni loro
          Em       Am
 sing tau tak rasakke mbiyen
   B           E
 mugo iki sing tenanan
         C       D       Bm       Em
 wis tak percayakke sakjroning ati
     Am            D           G
 ojo lungo janji bakal tak gemateni
Lihat Lainnya
FONT: