Kunci Gitar Makjenggirat - Tanpo Kowe Chord

Makjenggirat - Tanpo Kowe

[Intro]
F G C G/B Am
Dm  G

[Verse]
C         F
 mbiyen tau percoyo
G             Em
 nanging malah mbok siakno
     Am          Dm
percoyo karo manis janjimu
       F     G
kowe tego ninggalke aku

C          F
 pertamane aku ra ngerti
G       Em
 kowe ngeliyo ati
            Am      Dm
aku mbok apusi ra sadar diri
  G          C C7
kowe pancen nggateli

[Reff]
 F   G     C
  blas ora ngerteni
      F
 ra nduwe ati
    G  C
 lambemu lamis
        F
 nggawe ati keiris
        G   C
 yo wis kono minggato
         F
 karo lanangan liyo
   G    Em  Am
 bakal tak buktekne
  Dm     G     C
 aku iso tanpo ono kowe

[Musik]
F G C G/B Am
Dm  G

C         F
 opo kowe ora ngelingi
G          Em
 mbiyen ngucap janji
          Am
arep sehidup semati
     Dm
nanging saiki
  G            C
kabeh wis mbok blenjani

[Reff]
 F   G     C
  blas ora ngerteni
      F
 ra nduwe ati
    G  C
 lambemu lamis
        F
 nggawe ati keiris
        G   C
 yo wis kono minggato
          F
 karo lanangan liyo
   G   Em  Am
 bakal tak buktekne
  Dm      G      C
 aku iso tanpo ono kowe

F    G      Em     Am
 mungkin pancen dadi kekarepanmu
  F  G    C
kesel aku ngerteni polahmu
    F   G   Em    Am
tak ikhlaske aku wis tenang
    F         G     C 
ojo ngrumongso aku bakal kelangan

[Reff]
 F   G    C
  blas ora ngerteni
      F
 (ra nduwe ati)
    G   C
 lambemu lamis
          F
 (nggawe ati keiris)
        G    C
 yo wis kono minggato
           F
 (karo lanangan liyo)
   G   Em  Am
 bakal tak buktekne
  Dm    G
 aku iso aku iso

 F  G    C
  (yo wis ora popo)
         F
 aku wis iso nrimo
       G      C
 (kowe gandeng wong liyo)
        F
 mugo iso bahagio
   G    C
 (ora tak getuni)
              F
 semua yang tlah terjadi
   G  Em  Am
 mugo aku iso
    Dm       G
 nduwe ganti sing gemati
    Dm   G     C
 nduwe ganti sing gemati
Lihat Lainnya
FONT: