Kunci Gitar Mala Agatha - Malang Santai Sayang Chord

Chord Mala Agatha - Malang Santai Sayang

(Intro) C Em Am G
        F F#m G..

    C
dek opo kowe wis lali
   F           G
janji katresnanmu wingi
     F                 F        G  Dm G
sing tok ucapake.. aku siji sijine..

    C        F
dek opo kowe ra iling
  G         C      -G/B
jaman sekolahe dewe..
   Am        Dm
mlaku gegandengan..
    G               C  
cangkruk ndek angkringan..

(Intro) Dm G C -G/B Am
        Dm G C..

Em              Dm
 jembatan suhat siji sijine..
Em                  F           G
 saksi katresnan.. aku.. karo kowe..

(Chorus)
         C           F          -Em
yen pancene.. kowe luwih bahagia..
  Dm            G            C   G
lilo ikhlas.. kini kau dengannya..
           C              F              -Em
wes neng kene.. senajan perih tak rasakke
     Dm          G           C
abot entenge tak tanggunge dewe..

(Int.) A#  Am  G# G C
       Dm  Em  Fm  G   

  C        F      G           C
cerito kenangan.. ning kutho malang..
  Am         Dm        F
kowe tego ngilang.. ra masalah..
       G          C
malang santai.. sayang..

(Intro) Dm G C -G/B Am
        Dm G C..

Em              Dm
 jembatan suhat siji sijine..
Em                  F           G
 saksi katresnan.. aku.. karo kowe.. ho..

(Chorus)
         C           F          -Em
yen pancene.. kowe luwih bahagia..
  Dm            G            C   G
lilo ikhlas.. kini kau dengannya..
           C              F
wes neng kene.. senajan perih tak rasakke
-Em   Dm          G           C
 abot entenge tak tanggunge dewe..
     Dm            G             C
abot entenge.. tak tanggunge.. dewe..

Lihat Lainnya

FONT: