Kunci Gitar Momon - Bosok Chord

Chord Momon - Bosok

Capo di fret 4

[Intro]
C D Bm Em
C D

G            D          Em
sing mbok gandeng iki tanganku..
      C        
statusmu karo aku..
            D            -C
sing mbok gagas dudu aku..
  Bm
ragamu ning kene
       Em          C
pikiranmu ning ngendi
           D            Bm
ning mantanmu sing jare wis..
           Em      -D
mbok setip jenenge..


[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

G     D       Em
jane aku isih sayang kowe..
        C                   D
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 Bm                   Em       C
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        D         Bm          Em
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..


[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

[Int.]
G D Em -D
C  D  Bm  Em C D Bm Em -D


[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

G     D       Em
jane aku isih sayang kowe..
        C                   D
ning percuma sayangku.. ora ono ajine..
 Bm                   Em       C
opo gunane kowe kondo tresno aku..
        D         Bm          Em     
-
D
nyatane kowe isih abot.. masa lalumu..


[Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em   D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em    D
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..


[Int.]
G D Em -D
C  D  Bm  Em C D Bm Em -D


([Chorus]
C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em  D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..

C             D
yen tak terus-terusno..
Bm            Em
 remuk njobo njero..
 C           D      Bm         Em  D
klakon ajur awakku.. bosok jeroanku..
   C               D
mumpung durung kebacut jero..
Bm            Em
tak jabel wae tresnaku
 C            D
eman-eman ati iki..
    Bm             Em
yen mung mbok main-mainke..

   C            D
nyuwun sewu.. kowe uwis..
Bm         Em
ra pantes tak gondeli..
Lihat Lainnya
FONT: