25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Nella Kharisma Ft. Dory Harsa - Bukti Janjimu Chord Lyrics

Chord Nella Kharisma Ft. Dory Harsa - Bukti Janjimu

[Intro]
C F F-Em-Dm Fm
C Fm C Fm

         C            D
duh cah ayu.. aku tresno karo kowe..
       F           G       C  Fm
siji-sijine.. neng jero atiku..
      C           D
aku lilo kerjo.. esuk, awan, sore..
      F         G         C
amung gawe.. nyenengke atimu..

  F          G    Em      Am
senadyan hasile.. ora sepiro..
        Dm      G       C    C7
yowis rapopo.. aku biso nrimo..
F      G    Em       Am
iki ngono.. gegayuhanku..
     Dm   G           C  G
nyawiji.. bareng sliramu..


[Reff]
          C    Em  
 duh kang mas aku..
   F            C
 tetep tresno kowe..
        Dm   G      C G
 tak trimo.. opo anane..

         C      Em
 tak tunggu kangmas..
     F          C
 mbuktekke janjimu..
        Dm      G           C
 nyuwun restu.. marang wong tuwaku..


Musik]
C F F-Em-Dm Fm
C Fm C Fm

         C            D
duh cah ayu.. aku tresno karo kowe..
       F           G       C G
siji sijine.. neng jero atiku..
      C           D
aku lilo kerjo.. esuk, awan, sore..
      F         G         C
amung gawe.. nyenengke atimu..

  F          G    Em      Am
senadyan hasile.. ora sepiro..
        Dm      G       C    C7
yowis rapopo.. aku biso nrimo..
F      G    Em       Am
iki ngono.. gegayuhanku..
     Dm   G           C  G
nyawiji.. bareng sliramu..


[Reff]
         C    Em  
 duh kangmas aku..
   F            C
 tetep tresno kowe..
        Dm   G      C  G
 tak trimo.. opo anane..

         C       Em
 tak tunggu kang mas..
     F          C
 mbuktekke janjimu..
        Dm      G           C 
 nyuwun restu.. marang wong tuaku..

 G     C      Em     F           C
 o.. sabaro sayang.. tak toto atiku..
          Dm         G            C  G
 nyuwun pangestu.. marang wong tuaku..
      C    Em    F            C
 mugo'o Gusti.. ugi paring restu..
     Dm          G           C  A
 aku biso.. urip bareng sliramu..
      Dm          G          C Fm C
 kowe biso.. urip bareng awakku..
Related Posts

Related Posts