Kunci Gitar NORTHSLE - Legowo Chord Lyrics

Chord NORTHSLE - Legowo

[Intro]
C G Am D G D


 G         D
aku iseh kelingan
       Em               D
naliko slirahmu ngomong ro aku
  C         G
jaremu arep ngancani
         Am           D
bebrayan tekan ning pati..

  G             D
nanging janji gari janji
        Em           D
kabeh mau mbok belnjani..
  C         G
koe malah lungo..
         Am          D
nyanding karo wong liyo..

Bm       Em
 aku wes berjuang..
C                   D
 nanging ora pernah kok sawang..

          G        D          Em   D  
 pangapurane.. yen aku durung biso..
      C        G              Am  D
 dadi koyo opo sing mbok karepno..
        G       D         Em  D
 ati ikhlas lan trimo legowo..
     C          G
 yen pancen dalane..
       Am        D          G  D
 tresnoku iki raiso dipeksakke..


[Intro]
G D Em D
C G Am D
G D Em D
C G Am D G D


  G             D
nanging janji gari janji
        Em           D
kabeh mau mbok belnjani..
  C         G
koe malah lungo..
         Am          D
nyanding karo wong liyo..

Bm       Em
 aku wes berjuang..
C                   D
 nanging ora pernah kok sawang..

          G        D          Em   D  
 pangapurane.. yen aku durung biso..
      C        G              Am  D
 dadi koyo opo sing mbok karepno..
        G       D         Em  D
 ati ikhlas lan trimo legowo..
     C          G
 yen pancen dalane..
       Am        D          G  D
 tresnoku iki raiso dipeksakke..

          G        D          Em   D  
 pangapurane.. yen aku durung biso..
      C        G              Am  D
 dadi koyo opo sing mbok karepno..
        G       D         Em  D
 ati ikhlas lan trimo legowo..
     C          G
 yen pancen dalane..
       Am        D          G
 tresnoku iki raiso dipeksakke..
 Em     Am     D               G
  tresnoku iki.. raiso dipeksakke..
Lihat Lainnya
FONT: