25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Novi Salon - Mung Kiasan Chord

Chord Novi Salon - Mung Kiasan

Intro : Am  Am
        C  Em  Am G F
        Fm  G

   C            G      Am
saktenane ning ati.. keroso loro..
  F    G            C
tatu.. ning njero dodo..
  C              G    Am  G
biyen wis tak wanti.. wanti..
    F        G         C
ojo sampek.. nglarani ati iki..

Int. Am  Am

 C       G          Am
opo aku iseh kurang sayang..
     F                  G
opo aku.. iseh kurang neriman..
-F Em                  Am
 opo aku.. pancen mung kiasan..
        F    G     C
ning njero.. atimu sayang..

Int. F  Dm  G..

Reff :
  F         G
 uwis.. tak lilakno
  Em            Am
 uwis tak ikhlasno wae
  Dm            G        C
 kowe.. gandeng karo liyane..

  F         G
 uwis.. tak lilakno
  Em            Am
 uwis tak ikhlasno wae
   Dm        G           C
 mugo.. urip tentrem selawase..

Musik : F  Em  Am G
        F Fm C G

 C       G          Am
opo aku iseh kurang sayang..
     F                G
opo aku.. iseh kurang neriman..
 Em                   Am
opo aku.. pancen mung kiasan..
        F    G       C
ning njero.. atimu sayang..

Int. F  Dm  G..

Reff :
  F         G
 uwis.. tak lilakno
  Em            Am
 uwis tak ikhlasno wae
  Dm            G        C
 kowe.. gandeng karo liyane..

  F         G
 uwis.. tak lilakno
  Em            Am
 uwis tak ikhlasno wae
   Dm        G           C
 mugo.. urip tentrem selawase..

  F         G
 uwis.. tak lilakno
  Em            Am
 uwis tak ikhlasno wae
  Dm            G       C
 kowe.. gandeng karo liyane..

  F         G
 uwis.. tak lilakno
  Em            Am
 uwis tak ikhlasno wae
   Dm        G           C
 mugo.. urip tentrem selawase..

Outro : F  Em Am

    Dm        G          C
 mugo.. urip tentrem.. selawase..
Related Posts

Related Posts