Kunci Gitar Pakle - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang

Chord Pakle feat. RPH, Happy Asmara, Ndarboy Genk & Pendhoza - Aku Sing Berjuang Kowe Sing Disayang

Capo di fret 3

(Intro)
C... F G C
C F G C..


C       F      G          C
ora sedelo.. kowe dadi konco..
C           F
barengan ngalor ngidul..
    G        C
wis koyo sedulur..

C         F        G          C
kurangku opo.. leh ku dadi konco..
C          F
opo kurang sing grapyak
      G            C
kok suwe-suwe nglunjak..

     Am            Em
kowe wis ngerti dekne..
      F          C
tak incer awit suwe..
        Dm          G             C
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Am         Em
sakjane aku rapopo..
        F           C
yen gur masalah tresno..
        F          D            G
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..


(Chorus)
C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..


(Int.)
C F G C  
C F G C


         C
mergo konco perkarane
       F
aku trimo meneng wae
      G
ati remuk nanging aku
       C
isih milih kekancane
     Am
sing tak tresno
      Dm
malah di limpe konco
     G
sing tak perjuangke
       C
mung dadi sio-sio..

C                 F
yen susah kowe sambat karo sopo
  G
nanging leh mu mbales
      C
malah ra kiro kiro
Am                Dm
tak loske timbang mumet pikire
      G               C
sak karep-karepe, sak bahagiane..

     Am            Em
kowe wis ngerti dekne..
      F          C
tak incer awit suwe..
        Dm          G             C
neng mburiku.. kowe malah nglimpekke..

     Am         Em
sakjane aku rapopo..
        F           C
yen gur masalah tresno..
        F          D         G
nggo konco nyowo wae.. tak wenehke..


(Chorus)
C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           F    G             C
aku sing nlateni kowe sing ndhisiki
Am          Dm     G        F   C
aku sing ngopeni kowe sing nduweni..
C          F    G         C
bayangno remuke ati tak rasake
Am          Dm      G           C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

C           Dm      G       F   C
aku sing berjuang kowe sing disayang..

Lihat Lainnya

FONT: