Kunci Gitar Reva Wijaya - Los Gak Rewel Chord Lyrics

Chord Reva Wijaya - Los Gak Rewel

        C             G
nongko enom jenenge tewel..
          Am             Em
los los wae.. aku panggah gak rewel
          F
senajan loro atiku
        C                      Dm
sing penting aku biso nggawe koe..
    G               C
ngguyu.. wis marem atiku..


[Intro]
C G Am Em
F C Dm G
C G Am Em
F C Dm G 
C


Am               F
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
C           G
 ra kenek dipercoyo karo digugu
Am                 F
 ngene ngono salah.. jadi serba salah..
C       G
 ku nuruti opo karepmu..
Am             F
 kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
C         G
 mung bisane nggawe jeles wae..


         C             G
 nongko enom jenenge tewel..
           Am              Em
 los los wae aku.. panggah gak rewel
           F
 senajan loro atiku..
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     G
 ngguyu..

         C             G
 nongko enom jenenge tewel..
           Am              Em
 los los wae.. aku panggah gak rewel..
           F
 senajan loro atiku..
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     G               C
 ngguyu.. wis marem atiku..


[Intro]
Am


Am               F
 koyo sego mambu.. kabeh omonganmu..
C           G
 ra kenek dipercoyo karo digugu
Am                 F
 ngene ngono salah.. jadi serba salah..
C       G
 ku nuruti opo karepmu..
Am             F
 kowe ora biso.. nggawe seneng ati..
C         G
 mung bisane nggawe jeles wae..


         C             G
 nongko enom jenenge tewel..
           Am              Em
 los los wae aku.. panggah gak rewel
           F
 senajan loro atiku..
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     G
 ngguyu..

         C             G
 nongko enom jenenge tewel..
           Am              Em
 los los wae.. aku panggah gak rewel..
           F
 senajan loro atiku..
         C                      Dm
 sing penting aku biso nggawe koe..
     G               C
 ngguyu.. wis marem atiku..


[Outro]
C G Am Em
F C Dm G 
C
Lihat Lainnya
FONT: