25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Rinda Bimar - Reksogati Ninggal Janji Chord Lyrics

Chord Rinda Bimar - Reksogati Ninggal Janji

[Intro]
C Am F G
C Am F G C
F G Am


Am                 C
 kemerlip lintang.. neng langit..
F                 C         G
 ngelengake aku marang sliramu..
Am                  Em
 senadyan wes suwe.. lawase..
F                C       G
 kisah asmoro.. awak'e dewe..

F                         C
 tetep tak simpen.. neng njero atiku..
F                  C           G
 senadyan saiki.. aku wes karo wong liyo..
F                        C
 tak ukir indah.. neng lelakon uripku..
A#                  F
 kembang tresno iki..


        C            Am
kisah indah.. neng mediun..
     F          C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F     G   C       Dm G
pedot pupus.. ora dadi..

Am               C
 ora tak getuni.. ngenal awakmu..
F                    C       G
 wes tak lilakne.. pahit manise..
F                         C
 tetep tak simpen.. neng njero atiku..
F                  C           G
 senadyan saiki.. aku wes karo wong liyo..
F                        C
 tak ukir indah.. neng lelakon uripku..
A#                  F G
 kembang tresno iki..


      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F     G    C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F     G   C
pedot pupus.. ora dadi..


[Intro]
G# A# D# Cm
G# A# C..
F  G  C  Am F G C  F G C
haa.. haa..


F                        C
 tak ukir indah.. neng lelakon uripku..
A#                  F G
 kembang tresno iki..


      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F     G    C    G
alun alun.. rekso gati..
    C              Am
senadyan to.. tali tresno..
      F     G   C    G
pedot pupus.. ora dadi..

      C              Am
kisah indah.. neng mediun..
     F     G   C     G
alun alun.. dadi saksi..
       C              Am
sampai jumpa.. sampai nanti..
      F    G         C
rekso gati.. ninggal janji..
Am     F    G         C
 rekso gati.. ninggal janji..
Related Posts

Related Posts