Kunci Gitar Riyan Impuk - Titip Tresno Iki Chord

Chord Riyan Impuk - Titip Tresno Iki

[Intro]
F Fm C A  
Dm

  C         G            Am  
durung bar olehku ngomongke..
  F         Dm          G
durung bar olehku njelaske..
-F     Em                   A
 tibak e.. kowe lungo sak karepmu dewe..
        Dm                G        C  
ragelem ngrungokke sing dadi masalahe..

  C       G            Am  G
semene adohe wes tak lakoni..
F         Dm           G
pahit legine wes tak rasani..
-F  Em      E        Am
  banjur.. suwene aku ngenteni..
         Dm
kaget krungu kabar 
      G            C
kowe ono sing nduweni..

[Reff]
          F
 kowe ra iso.. 
 G          Em
 mbodoni mripatku..
 A        Dm
 mbodoni atiku 
     G         C
 yen kowe iseh tresno..

 -C7        F
 sing tak jaluk..
     G        Em          A
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Dm          G  C
 titipen tresnoku iki..

[Musik]
F Fm C A
Dm Em A

[overtune]
D             A          Bm
yen.. ono grundele ning atimu..
G          Em        A
luapno ben ra dadi sesal ning uripku..
       F#m        F#      Bm      
mbok jujuro.. yen kowe nyaman ro aku..
         Em              A         D
tak relakno wae pancen suratan uripku..


[Reff]
          G
 kowe ra iso.. 
 A          F#m
 mbodoni mripatku..
 B        Em
 mbodoni atiku 
     A         D
 yen kowe iseh tresno..

            G
 sing tak jaluk..
     A        F#m         Bm
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Em          A  D
 titipen tresnoku iki..


[Musik]
G A  F#m     Bm
huwo aa aaa..
Em A D

         G#m      Gm F#m F Em A D..
tak titipke.. tresnoku..


[Reff]
          G
 kowe ra iso.. 
 A          F#m
 mbodoni mripatku..
 B        Em
 mbodoni atiku 
     A         D     D7
 yen kowe iseh tresno..

            G#m
 sing tak jaluk..
     Gm       F#m-F#      Bm
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Em          A  Bm    A  E
 titipen tresnoku iki.. i.. i..
     Em          A  D
 tak titipke tresno iki..
Lihat Lainnya
FONT: