Kunci Gitar Safira Inema - Karo Aku Wae Chord Lyrics

Chord Safira Inema - Karo Aku Wae

              F        G
 yen sayangmu menghianati..
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati..
          Dm             F
 putusen ae.. ojo diteruske..
            G
 karo aku wae..

             F        G
 yen cintamu disepelekke..
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane..
            Dm                 F
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          G        C
 lanjut karo aku wae..


[Intro]
F G Em Am F G


       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am
aku meneng ngenteni
          F  G
putusmu wae..

      F     G
wis suwe.. aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..


              F        G
 yen sayangmu menghianati..
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati..
          Dm             F
 putusen ae.. ojo diteruske..
            G
 karo aku wae..

             F        G
 yen cintamu disepelekke..
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane..
            Dm                 F
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          G        C
 lanjut karo aku wae..


[Intro]
Am
F G Em Am F G


       C                G
pancen jeru aku ngerasakke..
                Am
tapi tak pendem dewe
                 F  G
sayangku nyang kowe..

      C                    G
mergo kowe wis ono sing nduwe..
               Am
aku meneng ngenteni
          F  G
putusmu wae..

      F     G
wis suwe.. aku..
     Em            Am
jadi penggemar rahasiamu
     F                      G
aku akan selalu sabar menunggumu..


              F        G
 yen sayangmu menghianati..
           Em   E   Am
 nggarai kowe loro ati..
          Dm             F
 putusen ae.. ojo diteruske..
            G
 karo aku wae..

             F        G
 yen cintamu disepelekke..
            Em  E   Am
 ngeroso ra ono regane..
            Dm                 F
 ikhlasno wae.. mending dilalekne..
          G        C
 lanjut karo aku wae..


[Outro]
Dm F G C
Lihat Lainnya
FONT: