Kunci Gitar Safira Inema - Kowe Selawase Chord Lyrics

Chord Safira Inema - Kowe Selawase

Capo fret 1

[Intro]
C Em F G
C Em F G


C
tak sawang langit..
      Em
kebak lintang njur kelingan..
F
marang sliramu..
     C
sing tansah tak sayang..

C
lungaku adoh..
      Em
ono kene mergo kahanan..
F
mugo ngerteni..
  C
opo sing tak perjuangkan..

     Dm                 Am
ning atimu rasah.. wedi kelangan..
      Dm                G
bakal tak jogo taline katresnan..


 Am            Em
 pengenku ning kowe
        G       C
 nompo aku opo anane
      F           C
 lungaku adoh kanggo kerjo
          Dm             E
 tak perjuangke.. kanggo kowe..

 Am        Em
 rasah dirungakne
            G           C
 yen wong liyo pengen misahne
       F        C
 kabeh kuwi kanggo nguji
        Dm     G          C
 supoyo biso.. tresno selawase..


[Intro]
C Em F C
Dm G C
Am Em F G


C
tak sawang langit..
      Em
kebak lintang njur kelingan..
F
marang sliramu..
     C
sing tansah tak sayang..

C
lungaku adoh..
      Em
ono kene mergo kahanan..
F
mugo ngerteni..
  C
opo sing tak perjuangkan..

     Dm                 Am
ning atimu rasah.. wedi kelangan..
      Dm                G
bakal tak jogo taline katresnan..


 Am            Em
 pengenku ning kowe
        G       C
 nompo aku opo anane
      F           C
 lungaku adoh kanggo kerjo
          Dm             E
 tak perjuangke.. kanggo kowe..

 Am        Em
 rasah dirungakne
            G           C
 yen wong liyo pengen misahne
       F        C
 kabeh kuwi kanggo nguji
        Dm     G          C
 supoyo biso.. tresno selawase..

 Am            Em
 pengenku ning kowe
        G       C
 nompo aku opo anane
      F           C
 lungaku adoh kanggo kerjo
          Dm             E
 tak perjuangke.. kanggo kowe..

 Am        Em
 rasah dirungakne
            G           C
 yen wong liyo pengen misahne
       F        C
 kabeh kuwi kanggo nguji
        Dm     G          C
 supoyo biso.. tresno selawase..
Lihat Lainnya
FONT: