25rAkFw2tMDk8Wfu6h4pdgtbE0VCcPhgDmSPWlPN

Kunci Gitar Safira Inema - Lakon Opo Iki Chord Lyrics

Chord Safira Inema - Lakon Opo Iki

Capo di fret 4

 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G  C
 abot aku ra sanggup..


[Intro]
C Dm F C-G C-C


       F
lakon opo iki..
          G
sing lagi tak jalani..
        Em
koyo ngene..
            Am
rasane bingunge ati..
       F     G  G-F-Am-G
lakon opo iki..

           F
pingin tak akhiri..
        G
kabeh lelakon iki..
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati..
           F     G
pingin tak akhiri..

 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..
 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..


[Intro]
C Dm F C G
C Dm F C G C


           F
pingin tak akhiri..
        G
kabeh lelakon iki..
         Em
nanging arep sambat
               Am
ra ono sing di sambati..
           F     G
pingin tak akhiri..

 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 C
 rasane ati..
     Dm
 ora sanggup maneh..
       F
 nahan roso kangen..
           C      G  
 sing ra jelas ujunge..

 C
 pingin rasane..
           Dm
 wes cukup semene wae..
         F
 nanging soyo abot..
       C         G
 abot aku ra sanggup..

 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..
 F                   C
  sayang ngertio opo sing tak rasakne..
 F                    G
  neng kene aku ngenteni koe..


[Outro]
C-C-C-C
Related Posts

Related Posts